cafeneaua Boema

Cafeneaua Boema este singurul local pe care am reusit sa-l gasim deschis pe 1 ianuarie in Iasi in afara McDonalds-ului. Parte a grupului Select, mai sunt si cofetaria Caprice, patiseria Atelier, restaurantul Barocco si desigur hotelul Select – toate in aceasi cladire si toate parand functionale in prima seara din an.

Servirea a fost impecabila, iar produsele de calitate. Mokacino este facut cu Amaretto din plin, iar Irish Coffee-ul fie are prea putin whiskey, fie are Baileys. Ciocolata calda a venit sub forma de ciocolata pe bat ce se dizolva in lapte fierbinte – buna, dar parca nimic nu bate ciocolata calda de la Van Gogh din Bucuresti..

Prajitura Boema ni s-a parut un pic prea dulce, dar totusi foarte buna. Macedonia cu telemea este un fel pateu-merdenea delicios, pe care l-as recomanda oricui ii este pofta de ceva sarat – eu nu ma-m putut sa o comand si pe a doua, si ambele au venit scotand aburi pe nas.

Pentru fumatori: selectia de tigari de foi si de trabucuri merita analizata 😉

Daca ar fi in Bucuresti, m-as duce seara dupa serviciu cu prietenele, cel putin o data pe saptamana. Dar cum Iasiul e un pic cam indepartat.. spre sa revenim in urbe si sa mai degust cateva prajituri si 2-3 macedonii.

grupul Select

Filed under eat, read / see / do