Hotel Capitolina

Hotel de 3 stele central, la 10 minute de gradina botanica si tot 10 de statuia lui Matei Corvin, Capitolina este un hotel “corect” cum ar spune un prieten.
In primul si in primul rand, pozitionarea hotelului este foarte buna si as recomanda-o oricui. Apoi conditiile sunt mai mult decat decente: camera suficienta, bine dotata, lenjerie si prosoape impecabile, receptionerii foarte draguti. Singurele defecte identificate au fost o bucatica de perete usor murdara, o denivelare in podea si un colt scrijelit in sala de mese.

Pretul camerei duble la receptie era 50euro, noi insa l-am gasit pe booking.com la 26,5euro – iar la plata am beneficiat de inca 10% reducere datorita cardului utilizat, ceea ce ne-a dus la un cost de 104ron/camera de 2 persoane, cu mic dejun inclus. Iar micul dejun a fost tip bufet, cu 3 tipuri de branza, vreo 3 de salam si sunca, croissant, oua ochiuri, carnati si cramwusti, fulgi de 3 tipuri, ceai, cafea, suc (nu cel mai bun de pe lume, dar baubil), unt si gem, fructe si ceva legume. Arhisuficient pentru mine !

Hotel Capitolina
str. Victor Babes 35, Cluj-Napoca, jud.Cluj
0264-450.490
0264-450.497
office@hotel-capitolina.ro

Filed under accommodation, travel